tarieven en vergoedingen

tarieven en vergoedingen

Vergoedingen voor jeugdigen tot 18 jaar
Moodboost heeft een contract met alle gemeenten in de provincie Groningen en Drenthe. Dit betekent dat psychologische zorg vergoed wordt. Wanneer je gebruik wilt maken van een vergoeding door de gemeente, is er een verwijzing van een gemandateerde professional, zoals de huisarts, medewerker CJG, of sociaal team nodig. Sommige ouders kiezen ervoor om de behandeling zelf te betalen en kunnen dan zonder verwijzing terecht.

Tarieven voor volwassenen
Moodboost heeft geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars.  Behandelingen worden door hen niet vergoed, ook niet via de aanvullende verzekering. Na een behandelcontact, krijg je een rekening van Moodboost die je zelf dient te voldoen. Moodboost hanteert een uurtarief van €92,50. De belangrijkste redenen om contractvrije zorg te bieden, is de toenemende druk van verzekeraars op de inhoud van de zorg. Het voordeel van het zelf betalen van de behandeling is dat het eigen risico van €385,- niet wordt aangesproken, en je zorgverzekeraar
geen informatie ontvangt over jouw persoonlijke situatie.

Tarieven voor supervisanten
Voor individuele supervisie van een uur hanteert Moodboost een tarief van €95,-. Dit bestaat uit 45 minuten face-to-face contact en 15 minuten voorbereidingstijd.

Voor groepssupervisie voor 2 personen van 90 minuten is het tarief €150,-. Dit bestaat uit 60 minuten face-to-face contact en 30 minuten voorbereidingstijd.

Dubbele sessies zijn mogelijk.

Tarieven Trauma Sensitieve Yoga
Voor een groepsles van 45 minuten hanteert Moodboost een tarief van €17,50 per persoon per les.
Ook zijn er individuele lessen mogelijk en betaal je €60,- euro.

  • "Bij Moodboost is mijn probleem serieus aangepakt, in een vertrouwenwekkende omgeving."

  • "mensen die me serieus nemen, no nonsense en een positieve insteek"